Bruspulver-Konsulent

IngerLogiq leverer nettbutikk for proffmarkedet
Logiq trengte innspill for å fornye brukergrensesnittet og brukerdialogen i nettbutikken som egentlig har vært ganske uforandret i 8 år. Vi engasjerte Frøydis Egge-Jacobsen til å rådgi oss på design og brukervennlighet.

Frøydis gjorde en meget bra jobb og resultatet var flott, butikken fikk en langt mer innbydende startside og vi fikk hevet brukervennligheten betydelig. Vi er meget godt fornøyd med Frøydis sin innsats, hun satte seg raskt inn i løsningen og kom med gjennomtenkte og gode forslag til forbedringer.

Vi lærte mye av å samarbeide med Frøydis, hun er dyktig og behagelig å samarbeide med.”
Inger Ramstad, Director Business Development eCommerce

 

Anne-T“Frøydis i Bruspulver har på kort tid utviklet et stilig og brukervennlig webdesign for våre tre nye nettsteder:
norgesvel.no
norgesveleiendom.no
medaljen.no.

Anne Tollerud, prosjektleder for Norges Vels nye websider

 

Bruspulver-Akademiet-Gull-2

 

 

Liv

“Gründer og redaktør av Kvinnekraft.no
Jeg heter Liv Kolås Bekkevold, og er gründer og redaktør av Kvinnekraft.no. Har tidligere publisert Kvinnekraft-magasinet i ett annet publiseringssringsverktøy og var ikke fornøyd med dette. Jeg var heldig som ble kjent med Frøydis Egge-Jacobsen i Bruspulver.no. Jeg så med en gang at dette var løsningen for meg. Min erfaring med å være avhengig av en programmerer og en server som ikke fungerte til tider, gjorde at jeg tok beslutningen om å etablere et nytt Kvinnekraft.no. Nå er magasinet en realitet. Nå fungerer nettmagasinet og jeg er meget godt fornøyd med design, layout og brukervennligheten. Frøydis har veiledet meg å skape et lekkert nettmagasin til en meget god pris og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk! Hilsen Liv, Kvinnekraft.no

 

Strek

 

Kari-Marte“Bruspulver Akademiet Gull har bokstavelig talt vært «gull»
Bruspulver Akademiet Gull har bokstavelig talt vært «gull» i en travel hverdag som selvstendig næringsdrivende.

Jeg har tidligere arbeidet med andre nettsideløsninger, både Joomla og andre betalte plattformer. WordPress har et enkelt brukergrensesnitt og med Frøydis gjennomarbeidede  instruksjonsvideoer ble det en enkel sak å få WordPress-siden opp og gå. Videoene går grundig til verks og viser deg steg for steg hvordan du setter opp og utformer nettsiden din. For meg var dette den perfekte måten å lære WordPress på!

Nettsider krever kontinuerlig arbeid og man blir aldri helt ferdig, derfor er det flott å kunne logge seg på Bruspulver Akademiet Gull når som helst, og hvor som helst, for å friske opp kunnskapen. Det er også flott å kunne diskutere ting med andre gründere i den lukkede Facebookgruppen.

Å kunne drifte nettsiden sin selv, uten å være avhengig av å leie inn konsulenter til hver minste ting, er både tidsbesparende og økonomisk lønnsomt.

Frøydis er hyggelig å samarbeide med og flink til å følge opp kundene sine. Man blir både sett og ivaretatt som medlem av Bruspulver Akademiet Gull.

Jeg driver forlaget Klokkergården Media AS sammen med min mann. Vi utgir interiørmagasinet Norske Hjem seks ganger i året og har nettopp lansert vår første bok: Norske Lekestuer – som tar for seg lekestuer gjennom 200 år.”
Kari-Marte Frøyset – Klokkergården Media AS / magasinet-norskehjem.no

 

Strek


Eldbjørg
“Bruspulver Akademiet Gull gjorde meg til selvstendig bruker av WordPress i løpet av kort tid!

Nå som jeg kjenner til det grunnleggende i programmet, leker jeg meg til videre kunnskap. Den største fordelen er at jeg gjør meg uavhengig av en ekstern it-ansvarlig.

Tidligere var blant annet begreper som favicon og responsive design, ukjente for meg. Bruspulver Akademiet Gull starter imidlertid helt fra scratch, og får alle med seg. Dette gjelder også teoridelen, som på en pedagogisk måte tar for seg forberedelser, motivasjon, kundegrunnlag og arbeidsmetoder.

Siden læringen er lagt opp i flere bolker med korte videoer til hvert tema, kan jeg enkelt navigere frem og tilbake i kurset, avhengig av hvilken informasjon jeg til enhver tid ønsker å gjennomgå.

I en travel hverdag er det et stort pluss at jeg kan se videoene på bussen eller fjellet via mobil og nettbrett. Dessuten kan jeg se videoene når som helst på døgnet, hvilken dag som helst, og hvor mange ganger jeg bare ønsker – og det i all uoverskuelig fremtid!

Bruspulver Akademiet Gull får tomlene opp fra meg!

Jeg er utdannet kriminolog og har jobbet en del med rus- og hjemløsproblematikk i Oslo kommune. Ellers har jeg interesse for skriving, og har blant annet gitt ut fire barnebøker. Jeg brenner for yoga og helhetlig tenkning av fysisk og mental trening, samt verdien av at “man er hva man spiser”.

– Eldbjørg B. Solvoll, yogaklubben.no som kommer snart.

 

Er du også interessert i Bruspulver Akademiet Gull? Meld deg på mailinglisten.