Froydis-Aug-2013-Bruspulver-2Hvem er Frøydis?
Jeg heter Frøydis Egge-Jacobsen og har jobbet og jobber fortsatt som konsulent i siden 1999 med å skape gode brukeropplevlser på skjerm – oversatt til: Hjemmesider hvor målgruppen er i stand til å bruke og forstå hjemmesiden som du har fått på lufta.

Jeg får stadig vekk henvendelser fra personer som har en drøm om å starte for seg selv. I begynnelsen har man kanskje et begrenset budsjett og jeg tenker det er utrolig viktig å ha kontrollen på din hjemmeside selv i oppstarten.

Derfor har jeg startet Bruspulver Akademiet med opplæring som jeg kunne ønske eksisterte da jeg begynte for meg selv i 2008. Nå har verden endret seg og du kan med verktøyene som er tilgjengelig i dag, fint gjøre dette selv uten teknisk kompetanse som programmerer.

Verktøykasse
Jeg viser deg hvordan du syr hjemmesiden din sammen og deler min lange kompetanse når det gjelder hva du bør tenke på når du skal ha din hjemmeside opp og frem.

Den største jobben begynner faktisk etter at hjemmesiden din er på lufta. Da må du begynne å markedsføre den. Og hvordan gjør du det? Her er det mange retninger å ta. Snart kommer jeg med flere produktpakker som du kan bygge videre på.

Kontroll på din hjemmeside
Jeg tenker at de som ønsker å starte for seg selv eller har allerede gjort det og ønsker å få mer kontroll på nett, så er muligheten her til å gjøre dette selv. Og det får du til! Men selvfølgelig du må du gjøre jobben selv.  Du får hele syskrinet og steg for steg hjelp til hva du trenger å gjøre. Og når du har denne ferdigheten og du bobler over av ideer, kan du jo starte flere hjemmesider for dine interesse- og businessområder.

Balanse
Vi er alle sammensatte mennesker med forskjellige interesser og behov for å realisere seg selv. Jeg er utdannet grafisk designer/Fine art fra University of Colorado, USA og har markedsføring fra NMH/BI i Norge og Frankrike. Har jobbet som konsulent hos Accenture, Abeo og Acando.

Det å hjelpe andre bli bedre har vært min konsulentjobb i mange år og jeg elsker det. Samtidig har jeg alltid visst at jeg skal gå mine egne veier og stolt på den magefølelsen.

De siste årene har jeg også blitt veldig interessert i mat både hvordan mat påvirker kroppen og hvordan mat påvirker miljøet. Jeg har begynt å meditere og det å tenke helhetlig blir viktigere og viktigere for meg.

Jeg tenker at det er viktig å ha balanse i livet. For noen vil det å starte sin egen hjemmeside og eller firma være det som skal til for å få mer frihet og skape akkurat denne balansen mellom familie, lek og arbeid.

Det er så mange muligheter her for å dele din kompetanse og kanskje til og med få et rikere og mer balansert liv samtidig som du kanskje til og med tjener penger på det du kan.

 

stjerne

Det er bare én av deg og verden trenger akkurat det du kan!

Hopp ut i det nå – jeg vil se deg på nettet!

 

Hilsen

Froydis-signatur