Hjem

Bruspulver og Bruspulver Akademiet

Jeg heter Frøydis Egge-Jacobsen og er grunnleggeren av Bruspulver og Bruspulver Akademiet.

Jeg kan hjelpe deg å realisere din drøm om en hjemmeside som du har tenkt på lenge, men ikke helt visst hvordan du skulle realisere.

Det meste dreier seg om å ta en belsutning. Du kan tenke litt til, vente til du har ryddet, studert litt mer, jobbet litt til, men det skjer faktisk ingenting før du bestemmer deg for å ta action.

Jeg har jobbet som konsulent med hjemmesider, intranettsider, ekstranettsider, applikasjoner og eLæringer med gode brukeropplevelser i 15  år for store og små bedrifter og offentlige etater.

Jeg vet hvor mye spesialbygde nettsteder kan koste. Jeg har vært på prosjekter hvor det gjerne varierer fra et par hundre tusen til mange millioner. Det har jo ikke de fleste som drømmer om å starte sin egen bedrift og hjemmeside penger til.

Ta action
Nå er teknologien her for fullt slik at du kan få opp din egen hjemmeside selv uten å være teknisk anlagt. Nå kan du realisere din drøm om å komme på nett i løpet av kort tid selv! Slik har du full kontroll over hjemmesiden din. Det er faktisk nødvendig når du skal ha en hjemmeside, at du kan gjøre endringer når det passer deg – f.eks. kl 2 på natten.

Velkommen til en verden hvor jeg kan vise deg hvordan du kan realisere hjemmesiden din som faktisk får deg på nett.

Det dreier seg bare om å ta beslutningen! Er du klar for å ta den nå?

Lær og lage din egen hjemmeside – gå til Bruspulver Akademiet her!

 

Hilsen,

Froydis-signatur